Med stöd från:
Lions
Lions Club


Frontline
Frontline Expo

ElectroPix
ElectroPix webdesign

click4home

Medlemsavgifter

Medlemsavgiften i TIS är 100:- per person och år.
Terminsavgift fotboll: 600:- per spelare. OBS ändrad avgift.
Terminsavgift bowling: 500:- per spelare. OBS ändrad avgift.
Stödmedlemskap 100:- per person och år.

Kontakta Kicka för information om hur man betalar avgifterna.

Vi vill gärna att en förälder eller fler är medlemmar. Som medlem har man rösträtt och kan bli invald i styrelsen. Vem som helst kan bli stödmedlem, till exempel mor- eller farföräldrar, syskon...
Vi behöver fler aktiva föräldrar!

Att bli medlem

Om du är nyfiken och vill prova på innan du bestämmer dig går det bra. Du kanske vill komma några gånger och titta eller prova på att träna med oss. Gör det! Du behöver inte betsämma dig förrän du är säker på att det här är något för dig.

Vi vill att en förälder eller en kontaktperson följer med och är närvarande på alla träningar. Vi har ingen personal. Allt arbete i klubben utförs av ideellt arbetande föräldrar, och vi vill gärna ha fler aktiva föräldrar.

Som medlem är man försäkrad och har matchställ till subventionerat pris. Egen utrustning som man ska ha med sig är vattenflaska, benskydd, skor och överdragskläder.

Täby Tigers är den del av Täby Idrottssällskap. Våra spelare kommer från hela Storstockholmsområdet. Maila alla dina frågor till oss, glöm inte att ange din mailadress och telefonnummer. Klicka på maillänken nedtill.

    Täby Tigers på FaceBook